Geen categorie

De ups en downs van quarantaine

Nou jongens, daar zitten we dan…

De week dat ik vervroegd met zwangerschapsverlof zou gaan. Bewust voor het laatst de deur van de studio achter me dicht zou trekken en daarna lekker zou gaan genieten.

Oneindige koffiedates met vriendinnen, shoppen, nog even weg met m’n vriend.

De realiteit is dat ik al weken gedwongen thuiszit. Lesgeef via instagram en zoom, wat een succes is, gelukkig. Ik niet weet wanneer ik met verlof kan en ga. Überhaupt niet weet of de studio weer opengaat. Maar wel met volledige huurlasten zit, omdat mijn huurbaas niet mee wil werken.

Het gaat in golven! (toepasselijk een week of 9 voor je gaat bevallen). De ene dag sta ik op en voel ik de verlangzaming van het leven en geniet ik er vol van. Want eerlijk is eerlijk, zoveel rust in je zwangerschap is echt een cadeautje.

Ik omarm dan alles wat dit quarantaine-leven me geeft.

De volgende dag sta ik op en weet ik het allemaal even niet meer, de oneindigheid overvalt me, dan voel ik me boos dat ik mijn lieve nichtje nog niet heb kunnen knuffelen.

Laat ik me meeslepen door de onzekerheden die deze intelligente quarantaine met zich meebrengt.

Soms golf ik zelfs door de dag door. In de ochtend is het leven fantastisch en in de middag denk ik: fuck dit allemaal.

Ik geef mezelf toestemming om alles te mogen voelen, om te genieten en mezelf soms te verliezen in de onzekerheid.

Maar toch maak ik iedere dag de keuze om te leven vanuit vertrouwen in plaats van angst. Vertrouwen dat het goed komt, vertrouwen dat dit juist is wat de wereld nodig heeft, vertrouwen dat mijn bedrijf dit gaat overleven, dat mijn koti’s bij me terugkomen.

Laten we met vertrouwen de persconferentie tegemoet gaan. Doen wat nodig is! Goed voor elkaar zorgen en voluit leven op afstand.

Blijf veilig!

Liefs!

Ps. Wil je online trainen? Dat kan! We geven (bijna) dagelijks lessen via @kotadaily op instagram. Voor onze betalende leden bieden we ook zoomlessen aan.

Vorige bericht

Geen berichten

Laat een bericht achter