Claudia Penders

Rand-claudia-02

Tijdens mijn dansopleiding in Arnhem, kwam pilates, noodgedwongen op mijn pad. Een heftige rugblessure gooide flink wat roet in mijn dansdromen. Pilates is datgene, wat ervoor gezorgd heeft dat ik binnen een jaar weer 100% kon bewegen, en dit keer met lichaamsbewustzijn en kracht.

Na twee jaar fulltime les te hebben gegeven in dans, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en naar New York City te gaan. Daar volgde ik een fantastisch danstraject bij PeriDance en besloot ik mijn droom waar te maken: een pilatesbevoegdheid. Ik trainde maanden lang, heel intensief, bij Teri Lee Steele en behaalde in december 2012 mijn diploma.

Eenmaal terug in Nederland werd een eigen studio al snel een droom. Twee jaar geleden werd deze droom werkelijkheid en inmiddels ben ik verhuisd naar een hele eigen plek waar de hele week lessen gegeven worden. Ruim 70 mensen volgen iedere week les, de studio is een plek geworden waar iedereen graag komt en op zijn eigen tempo kan leren. De groepen zijn niet al te groot, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Vragen? Mail me op claudia@studiokota.nl.