Blog, hersenspinsels, Pilates

Zelfliefde – Happy Valentine’s

Op Valentijnsdag vieren we natuurlijk de liefde. De nog geheime liefde, de al-jaren-samen liefde, liefde in alle soorten en maten. Maar mijns inziens vergeten we een hele belangrijke vorm van liefde.

Justin Bieber maakte ooit een lied met daarin de zin: ‘you should go and love yourself’.
Terwijl hij doelde op, je bent mij niet waard, denk ik dat hij ons een heel waardevol advies geeft. Hoe cliché ook, zelfliefde is zo belangrijk!

Maar hoe komt het dat het ook zo moeilijk is? Om lief te zijn voor jezelf? Tijd te nemen voor jezelf?
Terwijl een vriendin het moeilijk heeft kom je met de beste adviezen, de liefste woorden en de zachtste benadering om haar weer beter te laten voelen. Mocht je zelf in een dipje zitten zijn die lieve woorden nergens te bekennen. Het leven is hectisch en gaat snel en daarom is het juist zo fijn om jezelf af en toe eens wat te gunnen. Een lekkere massage? Een bad met je favoriete badolie (die eigenlijk een beetje te duur is.) etcetera. Trots ben ik op mijn kota-ers die iedere week op de mat liggen voor een momentje voor zichzelf.

Daarom wil ik jullie op deze Valentijnsdag, de dag van de liefde, de mogelijkheid geven om jezelf wat liefde te geven. Je krijgt vandaag een privéles pilates cadeau voor maar 25 euro! We werken in deze les aan wat jij en jouw lichaam nodig heeft. Aandacht voor jou en jou en natuurlijk jezelf! Door beweging kan je energie weer gaan stromen.

Natuurlijk geef ik ook een gratis les voor voor iedereen die dit bericht liket en deelt. Want de boodschap van zelfliefde mag verspreid worden! HAPPY VALENTINE’S

Oh enne… You should go and love YOURSELF! (Thanks Justin!)
 

Vorige bericht Volgende bericht

Wat je misschien ook wel leuk vindt

1 Bericht

  • Reageer Cindy 14 februari 2018 op 18:06

    Mooie woorden en gave blog! Doe je goed.

  • Laat een bericht achter